U tevreden? Wij tevreden!

U tevreden? Wij tevreden! SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Voor een tevreden klant gaan wij ver... heel ver. We luisteren naar zijn wensen met betrekking tot het systeem en passen dingen aan. We doen er namelijk alles aan om de werkzaamheden binnen uw bedrijf gemakkelijker en efficiënter te laten verlopen. En we reizen er zelfs voor naar Friesland...

Samen met Herman van der Zee van ZSecurity werden wij gevraagd een interview te geven aan Jouregio, de regionale nieuwswebsite van Joure, Friesland. Hier gingen wij graag op in, dus togen wij naar dit prachtige dorp, voor een gezellig gesprek en een lekkere bak koffie. En het resultaat? Dat ziet u hier:

''


20-05-2018 JOURE – Herman van der Zee was al een tijd op zoek naar een softwareprogramma die zijn bedrijf kon inzetten in zijn beveiligingsvak. Hij kon echter niet het juiste programma vinden voor zijn bedrijf. Dit totdat hij in aanraking kwam met Leo Hoogma, eigenaar van SecuSoft. ZSecurity was nodig toe aan het digitaliseren van de informatiestromen binnen de beveiliging. ‘Wij liepen achter doordat wij alle rapportages op papier aan het schrijven waren, nu wordt niet alleen de rapportage digitaal geregeld, maar ook de facturatie. Dat scheelt heel veel tijd en werkuren.’

Vorig jaar kwam Herman in contact met Leo Hoogma. Vanaf toen is de samenwerking in een stroomversnelling gekomen. ‘Wat de doorslag voor mij gaf was de persoonlijke aanpak van het bedrijf. Wensen voor mijn bedrijf werden snel doorgevoerd in het programma zodat het gebruikersgemak ten goede komt. Naast het nieuwe programma wordt er aankomende week ook de nieuwe website van ZSecurity gelanceerd. Ook daar is Leo van SecuSoft verantwoordelijk voor.'

''

SecuSoft, een uniek systeem
Het wordt weer eens bevestigd: SecuSoft is echt unieke beveiligingssoftware, die wordt aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit drie verschillende lay-outs voor het tonen van het rooster en staan wij 24 uur per dag voor u klaar via WhatsApp. Maar er is meer. Met SecSoft bent u verzekerd van een veilige, vertrouwde werkomgeving. U behoudt als master account holder het overzicht en bepaalt wie wat mag zien. Ook heeft u zicht op wat uw medewerkers wijzigen of bekijken binnen het systeem. Wilt u weten welke functies SecuSoft allemaal bevat? Kijk dan eens op onze Functies-pagina. Bent u benieuwd naar onze prijs? Die is zeer laagdrempelig en geschikt voor zowel grote als kleine beveiligingsbedrijven.

Investeer in een goed planninsgssysteem

Bent u nieuwsgierig naar wat ons systeem voor uw beveiligingsbedrijf kan betekenen? Test SecuSoft dan gratis uit. Heeft u vragen of wilt u zich direct aanmelden? Neem contact met ons op.

Uw werk soepeler efficiënter laten verlopen, zodat u zich weer kunt concentreren op uw bedrijf, dát is wat ons drijft. Vanuit zakelijk, maar ook vanuit persoonlijk belang.

Volg SecuSoft ook op Facebook en u bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.