U tevreden? Wij tevreden!

U tevreden? Wij tevreden! Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
,

E-mail Leo Hoogma Linkedin

Voor een tevreden klant gaan wij ver... heel ver. We luisteren naar zijn wensen met betrekking tot het systeem en passen dingen aan. We doen er namelijk alles aan om de werkzaamheden binnen uw bedrijf gemakkelijker en efficiënter te laten verlopen. En we reizen er zelfs voor naar Friesland...

Samen met Herman van der Zee van ZSecurity werden wij gevraagd een interview te geven aan Jouregio, de regionale nieuwswebsite van Joure, Friesland. Hier gingen wij graag op in, dus togen wij naar dit prachtige dorp, voor een gezellig gesprek en een lekkere bak koffie. En het resultaat? Dat ziet u hier:

20-05-2018 JOURE – Herman van der Zee was al een tijd op zoek naar een softwareprogramma die zijn bedrijf kon inzetten in zijn beveiligingsvak. Hij kon echter niet het juiste programma vinden voor zijn bedrijf. Dit totdat hij in aanraking kwam met Leo Hoogma, eigenaar van Secusoft. ZSecurity was nodig toe aan het digitaliseren van de informatiestromen binnen de beveiliging. ‘Wij liepen achter doordat wij alle rapportages op papier aan het schrijven waren, nu wordt niet alleen de rapportage digitaal geregeld, maar ook de facturatie. Dat scheelt heel veel tijd en werkuren.’

Vorig jaar kwam Herman in contact met Leo Hoogma. Vanaf toen is de samenwerking in een stroomversnelling gekomen. ‘Wat de doorslag voor mij gaf was de persoonlijke aanpak van het bedrijf. Wensen voor mijn bedrijf werden snel doorgevoerd in het programma zodat het gebruikersgemak ten goede komt. Naast het nieuwe programma wordt er aankomende week ook de nieuwe website van ZSecurity gelanceerd. Ook daar is Leo van Secusoft verantwoordelijk voor.'

Secusoft, een uniek systeem
Het wordt weer eens bevestigd: Secusoft is echt unieke beveiligingssoftware, die wordt aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit drie verschillende lay-outs voor het tonen van het rooster en staan wij 24 uur per dag voor u klaar via WhatsApp. Maar er is meer. Met Secusoft bent u verzekerd van een veilige, vertrouwde werkomgeving. U behoudt als master account holder het overzicht en bepaalt wie wat mag zien. Ook heeft u zicht op wat uw medewerkers wijzigen of bekijken binnen het systeem. Wilt u weten welke functies Secusoft allemaal bevat? Kijk dan eens op onze Functies-pagina. Bent u benieuwd naar onze prijs? Die is zeer laagdrempelig en geschikt voor zowel grote als kleine beveiligingsbedrijven.

Uw werk soepeler efficiënter laten verlopen, zodat u zich weer kunt concentreren op uw bedrijf, dát is wat ons drijft. Vanuit zakelijk, maar ook vanuit persoonlijk belang.

Volg Secusoft ook op Facebook en u bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Ondernemer van de maand: Secupart BV in Didam - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ondernemer van de maand: Secupart BV in Didam

13 februari 2020 - In de koude en natte maand februari hebben wij van Secusoft, de meest complete software voor de beveiligers, wederom gezocht naar een ondernemer van de maand. Uit... lees verder »

Welkom bij Secusoft: Apeople Security BV in Born! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Welkom bij Secusoft: Apeople Security BV in Born!

5 februari 2020 - Opnieuw hebben wij van Secusoft, dé software voor beveiligers, een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Apeople Security uit Born is vanaf nu een g... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.