Ondernemer van de maand: ZSecurity Joure.

Ondernemer van de maand: ZSecurity Joure.

Ondernemer van de maand: ZSecurity Joure. Secusoft, dé software voor beveiligers
Leo Hoogma - Secusoft, dé software voor beveiligers

Geschreven door:
, 30 november 2019

E-mail Leo Hoogma Linkedin

ZSecurity, een professioneel beveiligingsbedrijf, gevestigd aan het centraal gelegen industrieterrein aan de Nipkowweg in Joure, is onder de leiding van eigenaar Herman van der Zee uitgegroeid tot een bekend en gevestigd bedrijf in de regio.
ZSecurity is gespecialiseerd in een breed scala beveiligingstaken, maar vooral in alarmopvolging, surveillance en sluitbegeleiding.
Oprichter eigenaar Herman van der Zee is werkzaam in de beveiliging vanaf 2006. Na een periode waarin hij werkte voor diverse werkgevers in de beveiliging, besloot Herman in 2011 om zelfstandig verder te gaan.
Hij zegt hierover: “Het werken met mensen heeft mij altijd enorm aangetrokken. Het beveiligingswerk is onvoorspelbaar, uitdagend, elke dag is anders. Vooral de alarmopvolging heeft een element van spanning in zich, je weet nooit wat je aantreft en je staat klaar om als eerste het hoofd te bieden aan een ontstane situatie.”
Herman van der Zee waarschuwt jonge mannen die als een zzp-er willen starten in de beveiligingsbranche.
“Het is verstandiger om eerst voldoende ervaring op te doen in dienst bij een beveiligingsbedrijf en dan pas te gaan overwegen of men met een eigen bedrijf verder wil gaan. De branche staat prijstechnisch onder druk, er zijn veel nieuwe ontwikkelingen en trends. Daar moet je als bedrijf allemaal op kunnen anticiperen.”

ZSecurity werkt al jaren met de Secusoft planningsoftware voor de beveiligingsbranche. Hij is er bijzonder tevreden over:
“Secusoft is een mooi en werkbaar systeem, zeer uitgebreid wat de functies betreft, eenvoudig om mee te werken en steeds in ontwikkeling. Leo Hoogma van Secusoft luistert heel goed naar zijn klanten en breidt het systeem doorlopend uit. Leo is heel goed bereikbaar, reageert snel en staat altijd klaar om mee te denken en te luisteren naar wat in de branche speelt. Secusoft heeft recent vele uitbreidingen in functionaliteiten gerealiseerd, de Secusoft app werkt prima, NFC tags is een nieuwe geweldige optie. Wij zijn zeer tevreden met wat Secusoft te bieden heeft.”

ZSecurity heeft recent een nieuwe activiteit toegevoegd aan het brede scala diensten die zij aanbieden: ZSecurity Opleidingen gaat trainingen op gebied van agressie bestrijding met diverse technieken verzorgen, gericht op zowel fysiek als verbaal bestrijden, oplossen en voorkomen van agressie.
“De maatschappij wordt steeds harder, beveiligers, vooral winkel- en baliemedewerkers worden steeds vaker geconfronteerd met extreme situaties. Wij willen middels trainingen op gebied van agressie, de-escalatie maar ook EHBO en BHV de mensen middelen verstrekken om zelfverzekerd, zonder angst en met overwicht hun werk te kunnen doen.

Overigens gelooft Herman in met verbale talenten om de agressie te lijf te kunnen gaan. Als voorbeeld vertelt hij een verhaal van een aantal jaren terug:
Op een avond heeft een jongeman in een agressieve bui diverse vloeken naar Herman geroepen met als leidraad het woord “kanker”, met een duidelijke poging om een agressieve aanvaring te veroorzaken. Herman is op de jongen afgelopen en heeft tegen hem gezegd: “Dat heb je goed gegokt, met dat kanker. Ik ben inderdaad kaal en ik ben ook een kankerpatient geweest. Je bent een goede gokker, je moest maar eens het casino gaan bezoeken.” Van de agressieve jongen bleef niets over. Hij heeft zijn excuses aangeboden en was door het voorval zichtbaar van slag. Zelfs nu, ruim drie jaar later, wanneer zij elkaar tegenkomen, vraagt de jongen steeds hoe het met Herman gaat en biedt hij nog steeds zijn excuses aan.

Herman van der Zee, een “meewerkend voorman”, de man achter ZSecurity in Joure, een probleem-oplossend, teamgericht, innoverend directeur eigenaar.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.