Blogberichten en updates

Volg ons ook op Facebook en jij bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws uit de beveiligingsbranche en SecuSoft updates!

« < 2 3 4 5
Weer nieuwe aansluiting beveiligingsbedrijf op SecuSoft-systeem - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Weer nieuwe aansluiting beveiligingsbedrijf op SecuSoft-systeem

Wij hebben afgelopen weekend wederom een nieuwe kant mogen aansluiten op ons online beveiligingsportaal SecuSoft, en daar zij wij best trots op! Secu... lees verder »

Online portaal voor planning, communicatie en rapportage - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Online portaal voor planning, communicatie en rapportage

Klanten van beveiligingsbedrijven stellen steeds hogere eisen aan informatie en rapportages. SecuSoft, het online portaal voor planning, communicatie... lees verder »

SecuSoft berekent automatisch het aantal kilometers! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft berekent automatisch het aantal kilometers!

De naam van de beveiligingsmedewerker invullen + de naam van de klant, en dan direct zien hoeveel kilometer de medewerker moet rijden om op locatie te... lees verder »

Ervaar het gemak van digitale alarmbonnen - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Ervaar het gemak van digitale alarmbonnen

Het is half één in de nacht en op het industrieterrein is een alarm afgegaan. Je hebt nachtdienst en gaat direct op pad. Zal het een inbreker zijn? ... lees verder »

Uitbreiding module evenementenbeveiliging - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Uitbreiding module evenementenbeveiliging

SecuSoft is onlangs uitgebreid met een nieuwe functie, speciaal ontwikkeld voor evenementenbeveiliging. Met deze uitbreiding kunnen beveiligingsbedrij... lees verder »

Nieuwe versie gelanceerd - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Nieuwe versie gelanceerd

In het voorjaar van 2017 hebben we een geheel nieuwe versie van SecuSoft gelanceerd. Met deze nieuwe versie is het online systeem nóg gebruiksvriende... lees verder »

« < 2 3 4 5
WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.