Secusoft berekent automatisch het aantal kilometers!

Geschreven door:

De naam van de beveiligingsmedewerker invullen + de naam van de klant, en dan direct zien hoeveel kilometer de medewerker moet rijden om op locatie te komen. Zou dát niet handig zijn?

Secusoft rekent het uit
Zo'n systeem hebben wij afgelopen week ingebouwd in Secusoft beveiligingssoftware. In onze online testomgeving kun je zelf zien hoe dit werkt. Je vult simpelweg de naam van de medewerker in, en de locatie waar hij of zij voor de klant naartoe moet, en je ziet direct het aantal kilometers dat er gereden moet worden.

Overzicht
Met Google Maps` API-verbinding wordt live, op het moment van invullen, het aantal kilometers berekend dat de beveiligingsmedewerker moet afleggen van zijn of haar adres naar dat van de klant. Dat hoeft dus niet meer handmatig uitgerekend te worden, door jou of een van je medewerkers. In één oogopslag zie je automatisch:

  • Per medewerker: op hoeveel kilometer reiskosten hij of zij recht heeft
  • Per klant: hoeveel kilometer reiskostenvergoeding deze aan u verschuldigd is

Werkzaamheden efficiënter en accurater laten verlopen: dat is één van de redenen dat onze klanten kiezen voor SecuSoft. Lees meer over onze diensten en bekijk de vele, positieve recensies op onze Facebookpagina.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.